100 de milioane de Galaxy S (I, II, III)

Samsung anunta ca livrarile la nivel global pentru toate modelele de smartphone-uri cu Android GALAXY S (I, II si III) au depasit cuantumul de 100 de milioane de unitati in data de 13 ianuarie 2013. Din total, seria GALAXY S a inregistrat peste 24 de milioane de livrari, Galaxy S II – 40 milioane iar actualul “flagship” Galaxy S III peste 40 de milioane de unitati.
Pe langa efortul sustinut de marketing, cred ca succesul de care se bucura aceasta serie de smartphone-uri cu Android se datoreaza in primul rand performantelor de care a dat dovada, fiecare model la timpul lui fiind in stare sa asigure accesul in toata suita de activitati socio-profesionale mobile sau de divertisment portabil de care are nevoie un utilizator modern.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *