Asus Padfone 2 – In the House! (impresii la cald si ceva fotografii)

Deci, in sfarsit am ocazia sa utilizez noul si meseriasul sistem smartphone-tableta Asus Padfone 2. Am auzit multe despre el, am citit  impresiile celor care l-au testat deja, stiu ca este dotat cu unul dintre cele mai performate chipset-uri grafice, de-abia astept sa vad cum se comporta “in real life”. Ca un element de noutate, am inteles ca din februarie va fi disponibil si la noi, la un pret aproximativ de 3500 lei (smartphone + tableta).

La o prima vedere, am fost impresionat de calitatea executiei, de feeling-ul premium pe care ti-l lasa. Andocarea, dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, se realizeaza extrem de simplu si de usor, un plus categoric fata de versiunea anterioara la care trebuia sa deschizi o usita.

Dintre cele doua tablete, mi-a placut mai tare cea de culoare inchisa pentru ca plasticul de pe spate este usor cauciucat, avand o aderenta mai eficienta. Sunt placut impresionat si de claritatea cu care ecranul afiseaza imaginile si pictogramele. Functiile tactile sunt excelente, asa cum trebuie sa se comporte un gadget premium. Totul la o prima vedere, cat de curand aflam si daca ascunde ceva hibe sau probleme.

Configuratia ar fi urmatoarea: procesor Qualcomm Snapdragon S4 quad-core Cortex A15 (1.5GHz) cu grafică Adreno 320, ecran Super IPS+ de 4.7 inchi si o rezolutie de 1280×720 pixeli, acoperit cu Corning Fit Glass (a nu se confunda cu Gorilla Glass) si invelis anti-amprente, 2GB memorie RAM, stocare interna pe 16GB / 32GB / 64GB, Bluetooth 4.0, NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, acumulator de 2140 mAh si o camera cu senzor Sony BSI 13MP si  diafragma f/2.4, Android 4.1.2.

Tableta la care se conecteaza smartphone-ul are un ecran IPS de 10.1 inchi (1280 x 800, WXGA), acoperita fiind cu acelasi geam Corning Fit si invelis anti-amprente, un sistem audio mai performant si un acumulator de 5000 mAh.

Cam atat momentan, daca va intereasaza ceva anume la el, va rog sa-mi lasati un comentariu.

In continuare, doua galerii cu fotografii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

8 thoughts on “Asus Padfone 2 – In the House! (impresii la cald si ceva fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *