Philips Gioco Ambiglow – un monitor IPS premiat, disponibil in Romania

Noul monitor Philips Gioco Ambiglow a fost distins cu iF Design Award 2013. Acesta impresioneaza in primul rand prin designul sofisticat cu iluminare Ambiglow, o tehnologie care creaza un halo de lumina pe laturile exterioare ale ecranului ce ofera o experienta de vizualizare mai captivanta, “imersiva” ar fi descrierea la moda acum un an.

Detalii tehnice: matrice IPS LCD, diagonala de 27 inchi, rezolutie full HD, timp de raspuns de 7ms, contrast nativ 1000:1, contrast dinamic 20.000.000:1, luminozitate 250 cd/mp, unghiuri de vizualizare 178º (H)/178º (V), conectica – VGA, 3xHDMI, HDMI audio out.

Pare interesant, pe mine ma atrage in primul rand datorita tehnologiei IPS. Sunt curios cum se vede “in real life”.

Philips 278C4QHSN Gioco este disponibil in Romania la un pret recomandat de 1599 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *