Asus MeMO Pad 7 – cum se comporta la redarea filmelor, la jocuri si la navigarea pe internet (video)

Am avut ocazia sa mai butonez inca un pic noua tableta de buget de la Asus, MeMO Pad 7, despre care v-am povestit cateva detalii ieri. V-am mai spus, nu are o configuratie de top, asa ca nu m-am stresat sa o testez in programe de benchmark, nu avea rost sa pierd timpul. In schimb, eram curios cum se comporta la navigarea pe internet, daca poate reda videoclipuri full HD, asa cum o lauda producatorii, si daca merge ceva gaming pe ea.

Pot spune ca in toate cele trei activitati amintite mai sus, tableta de 7 inchi Asus se descurca fara probleme, functionarea ei este destul de fluenta, cu usoare lag-uri sau sacadari datorita procesorului nu tocmai potent.

Usoare lag-uri am sesizat in paginile de web, drept ca pana s-au incarcat in totalitate. Merg destul de bine si videoclipurile youtube in pagina.

Am redat si cateva sample-uri full HD pe ea, si MKV-uri, si MTS-uri (filmate cu camere AVCHD), in toate s-a descurcat binisor, a functionat fara blocari. Am utilizat player-ul BSPlayer Free pe care l-am gasit in Play-Store. Am instalat si doua jocuri, Angry Birds si Dragon Slayer, piticul meu care s-a jucat cu ele spune ca tableta se comporta ok;  asa mi s-a parut si mie.

Pentru o tableta ieftina, zic ca se comporta decent. Sigur, nu poate fi comparata cu tabletele scumpe, cu hardware mai serios, sunt momente in care nu este la fel de rapida la preluarea comenzilor. Inca ceva, unghiurile de vizualizare nu sunt la fel de largi ca la tabletele scumpe, cu ecran IPS. Si difuzorul incorporat nu este tocmai puternic, se aude destul de incet.

Am facut si un videoclip cu toate cele povestite mai sus. Enjoy in full HD.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Asus MeMO Pad 7 – cum se comporta la redarea filmelor, la jocuri si la navigarea pe internet (video)

 • Pingback: ASUS MeMo Pad 7 in video hands-on - EeePC.it

 • January 17, 2013 at 8:34 pm
  Permalink

  Ar trebui sa incerci si o tableta sub brand romanesc. De exemplu Evolio Aria de 10 inch la 999ron, merge f bine si fluent, mai ales daca pui si android custom CM10 ­čÖé

  Reply
 • January 18, 2013 at 7:12 am
  Permalink

  Asa e, ar trebui sa incerci si o tableta sub brand romanesc. Recomand o aspirina sau un paracetamol.

  Reply
 • January 18, 2013 at 9:08 am
  Permalink

  :)) cata rautate… ­čśÇ

  Din pacate, nu primesc spre testare tablete “romanesti”, ca as incerca.

  Reply
 • January 18, 2013 at 5:38 pm
  Permalink

  Octavian, nu tot ce e scump inseamna ca e si bun ­čśë

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *