Prin ceturile Muzeului Satului

Mi s-a pus pata sa dau pe la Muzeul Satului din Bucuresti impreuna cu Canon-ul G15. Stiam ca e ceata, vreme mohorata si vizibilitate redusa, conditii nu tocmai prielnice, dar eram curios sa vad ce o sa iasa, cum se va descurca compacta de la Canon. Datorita vremii, faptului ca era foarte devreme si ca suntem in mijlocul saptamanii si mai toti oamenii sunt la munca sau la scoala, am fost singurul care se plimba pe aleile muzeului. Eu, pisicile locului si paznicii, unii dintre ei chiar mirati sa ma vada pe acolo, cu camera in mana. Sincer sa fiu, mi-a placut, sa fii singur si sa faci ce iti trece prin cap fara sa fii deranjat, fara sa iti sara careva accidental in cadru, este chiar misto.

Cred ca maine repet experienta. Deci, m-am folosit de aparat mai mult in modul Manual, pentru ca este unul dintre cele care ofera posibilitatea schimbarii rapide a parametrilor (viteza de expunere si diafragma). Ce a iesit, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Prin ceturile Muzeului Satului

    • January 17, 2013 at 11:10 am
      Permalink

      satul era pustiu si parasit… 😀

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *