Fujifilm FinePix X20 – pretul in Romania

Noua compacta retro-style de la Fujilm, Finepix X20, apare in oferta f64.ro, fara a se cunoaste cu exactitate cand va fi disponibila. Ma asteptam sa fie la acelasi nivel de pret cu X10 dar se pare ca este un pic mai scumpa – 2500 Lei.

Reamintesc configuratia ei: senzor X-Trans CMOS II de 12 Megapixeli, un procesor EXR Processor II de doua ori mai performant care ii permite sa capteze fotografii de o calitate superioara cu un nivel al zgomotului redus cu 30%, sistem de autofocus rapid care raspunde in 0.06 secunde, lentile cu diafragma f/2.0-2.8, zoom optic 4x si Super Macro Mode de la 1cm, ecran LCD de 2.8 inchi si capacitate de filmare la rezolutii full HD cu 60fps.

Stiu pe unii care s-au inscris deja pe lista de asteptare. 😀

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *