TraficOK, acum si pentru iPhone si iPad

Serviciul TraficOK este disponibil acum si pe platforma iOS.  Aplicatia permite verificarea rapida si in timp real a starii traficului si situatiile neprevazute gen accidente, drumuri in lucru sau ambuteiaje pe traseul pe care utilizatorul il are de parcurs. De asemenea, poate estima timpul de parcurs tinand cont de evenimentele de trafic la momentul respectiv.

Informatiile de trafic accesibile prin intermediul aplicatiei provin din mai multe surse: autovehicule monitorizate prin GPS (peste  65.000 care circula pe teritoriul Romaniei); date jurnalistice (televiziune, radio, internet), informari oficiale (politie, pompieri, primarii, etc) dar si informatii de la participantii la trafic.

Aplicatia TraficOK pentru terminale mobile iOS  are urmatoarele caracteristici:

  • Harta detaliata cu informatii din trafic in orice moment, la nivel national;
  • Vizualizare grafica a blocajelor din trafic utilizand icon-uri intuitive;
  • Meniul Travel Times care afiseaza durata de deplasare in timp real intre principalele orase din Romania;
  • Actualizari continue cu localizare GPS a evenimentelor din trafic;
  • Functia Follow-me care permite centrarea automată a hartii in jurul pozitiei curente a utilizatorului;
  • Posibilitatea ca utilizatorii aplicatiei sa raporteze evenimentele intalnite in trafic direct de pe terminalele mobile;
  • Acces direct la retelele de socializare Facebook si Twitter, e-mail sau SMS  pentru ca utilizatorii sa poată impartasi cu prietenii experientele din trafic

Aplicaţia TraficOK este compatibila cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau o versiune mai recenta si activarea functiei GPS.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *