4 premii Good Design pentru accesoriile Logitech

Sunt unul dintre cei care apreciaza destul de mult si design-ul unui gadget, nu as putea utiliza zi de zi vreo hidosenie. Asa ca, ori de cate ori aud de vreun premiu pentru design, ciulesc urechile (mai degraba belesc ochii) si citesc despre cine si ce a castigat.

Se pare ca la acest capitol Logitech au pornit cu dreptul in noul an, nu mai putin de patru accesorii ale lor castigand premiul Good Design Awards 2012.

Acestea sunt:  un combo tastatura-mouse mic, dragut si colorat – Logitech Wireless Combo MK240, micro-sistemul audio Logitech UE Mobile Boombox, mouse-ul tactil Logitech Touch Mouse T620 facut pentru Windows 8 și tastatura-carcasa pentru iPad Logitech Ultrathin Keyboard Cover.

Ce ziceti, va plac?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *