Aplicatia Salvamont, powered by Vodafone

Vodafone Romania lanseaza inca o aplicatie interesanta si utila, Salvamont se numeste, disponibila momentan doar pentru utilizatorii smartphone-urilor cu Android, din orice retea. In schimb, utilizatorii Vodafone au gratuit traficul de date din cadrul aplicatiei.

In perioada urmatoare va fi lansata si versiunea pentru iPhone.


Persoanele care folosesc aplicatia pot notifica in timp real dispeceratul Salvamont, cu ajutorul ‘tab-ului’ SOS, atunci cand au nevoie de ajutor. Echipele Salvamont poate localiza pozitia telefonului, coordonatele geografice si nivelul bateriei. Chiar daca telefonul nu mai este in raza de acoperire a retelei de telefonie folosite, traseul parcurs va fi memorat pe perioada monitorizarii, iar la prima conexiune in retea, dispeceratul Salvamont va putea vedea din nou coordonatele locatiei utilizatorului.

Totodata, aplicatia ofera informatii despre trasee montane, cabane sau despre 70 de partii de schi din intreaga tara, inclusiv starea vremii si cele mai importante avertismente montane.

Am gasit-o in PlayStore, am instalat-o imediat. Cateva screenshot-uri, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *