Samsung vor lansa S IV in luna martie? (Zvonuri)

Se pare ca viitorul flagship al smartphone-urilor Galaxy, S IV, va fi lansat mai repede decat ne asteptam. Eu ma gandeam ca evenimentul se va intampla undeva prin luna lui Florar, nicidecum de Martisor, asa cum se zvoneste acum. Plus ca au de gand sa o faca in stil mare, locul desfasurarii evenimentului de lansare ar putea sa fie chiar in America, acasa la principalii lor rivali de la Apple. Totusi, cred ca nici Londra nu va lipsi din peisaj.

Specificatiile acestuia ar putea fi urmatoarele:  procesor cu 8 nuclee Exynos 5, ecran Super AMOLED de 4.99-inchi cu rezolutie full HD, 2GB RAM, camera de 13MPix, Android Jelly Bean, acumulator de 2600mAh si capacitate de incarcare prin inductie eletromagnetica, wireless adica.

Asteptam sa vedem ce se mai intampla…

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *