STYLISTIC Q702 – tableta de business de la Fujitsu

Fujitsu anunta astazi tableta hibrida STYLISTIC Q702 targetata catre utilizatorul de business modern. Recunoastem design-ul tip Transformer, cu tastatura cu andocare si acumulator suplimentar incorporat, pentru o autonomie prelungita. Momentan consider ca tabletele cu Windows sunt singura solutie de acest gen viabile in mediile de business. Pe de alta parte, nu stiu ce cauta interfata Metro in mediile corporate. 😛

Are o configuratie tipica ultrabook, cu un ecran multi-touch de 11.6 inchi cu finisare antireflexiva si o rezolutie de 1366×768 pixeli, procesoare Ivy Bridge Core i3 si i5, 4GB memore RAM, placa grafica Intel HD4000, stocare pe SSD-uri de 64/128 sau 256GB, USB 3.0, conexiune 3G sau 4G si Windows 8.

Doar tableta cantareste numai 850 de grame.

Mai multe detalii tehnice aici.

Alte detalii de la evenimentul de lansare pe computerblog.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *