Asus VivoBook S300 – inca un ultraportabil interesant

Tocmai am avut ocazia sa utilizez noul VivoBook S400 de la Asus, unul dintre ultraportabilele despre care cred ca vor avea succes anul acesta. Iat ca Asus tocmai au anuntat inca un model interesant al acestei serii, de data asta unul cu ecran tactil de 13 inchi, VivoBook S300.

Acesta cantareste 1.76 Kg, are o grosime de 21.3mm si poate fi gasit in mai multe configuratii, in functie de procesorul sau de solutia de stocare preferate. In primul rand ca are la dispozitie atat procesoare Ivy Bridge Core i3, i5 sau i7 cat si altele mai ieftine – Intel Pentium 987 sau Celeron 847. Alte specificatii mai constau intr-o rezolutie de 1366x768pixeli, pana in 4GB memorie RAM, stocare pe HDD-uri de 320 sau 500GB, Wi-Fi N, Ethernet Gigabit si USB 3.0.

Sper sa aflu preturi si disponibilitate la noi.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Asus VivoBook S300 – inca un ultraportabil interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *