EDGE HD4 – mini-PC de la SAPPHIRE

Inca un mini-PC marca SAPPHIRE mi-a atras atentia, este vorba de modelul Edge HD4 care impresioneaza in primul rand prin forma compacta, astfel ca poate fi asezat practic oriunde, fara sa ocupe un spatiu important. Producatorii spun ca este o alternativa foarte buna la PC-ul traditional, acesta fiind capabil la toate activitatile de baza, cum ar fi browsing pe net, activitati de informare, sarcini office precum si redarea continutului video HD.

Specificatiile tehnice constau intr-un procesor dual-core Intel Celeron 847 la 1.1Ghz, 4GB memorie RAM, stocare pe un HDD de 320GB, Wi-Fi, LAN de mare viteză, un port USB 3.0 si inca trei porturi USB 2.0, HDMI out dar si un port VGA.

Nu am aflat inca un pret si disponibilitate. Revin.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *