Cosmote lanseaza un nou modem de 43.2Mbps si extinde planurile tarifare de date

COSMOTE Romania anunta extinderea planurilor tarifare de date precum si un nou modem de Internet de 43.2Mbps.

Clientii noi sau existenti, beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL sau XXL, au la dispozitie acum modemul COSMOTE E372 care le va oferi viteze de descarcare de pana in 43.2 Mbps si de upload de pana la 5.76 Mbps. Acesta este disponibil la preturi de la 1 Leu, cu abonamentul Connect L pentru doi ani, fara conectare costand 319 Lei (TVA inclus).

Modemul suporta carduri microSD de pana in 32GB si este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 si Mac OS.

De asemenea, clientii care navigheaza pe Internet de pe telefonul mobil vor beneficia de viteze de aceleasi viteze de download dacă adauga la abonament una dintre extraoptiunile Connect Mobile.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *