Cum se vede Bucurestiul de pe Intercontinental

Am fost impreuna cu Cristian Vasile (zis si Igu), un bucurestean optimist si fondatorul feeder.ro, sa vizitez centrul Centrul Bucurestiului. Alaturi i-am avut pe alti cativa bloggeri sau fotografi profesionisti dar si pe cei de la f64.ro care ne-au imprumutat tot felul de mirrorless-uri pentru a face fotografii. De data asta nu am avut nevoie de una pentru ca deja intrasem in posesia noii mirrorless Canon EOS M pe care trebuia sa o vad cum se descurca in teren.

Plimbarea noastra a inceput cum nu se poate mai bine, am admirat panorama centrului Bucurestiului de la etajele 21 si 22 ale Hotelului Intercontinental. Plus ca am coborat la alte etaje pentru a vedea si panorama dinspre bulevardul Magheru.

Nu a fost o vreme tocmai perfecta dar cel putin eu m-am bucurat la maxim de aceasta experienta. Ce a iesit, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *