Xcover 2 – noul smartphone cu muschi de la Samsung

Deci, noul smartphone cu muschi de la Samsung tocmai a fost anuntat. Xcover 2 este certificat IP67 ceea ce inseama ca este protejat impotriva prafului, a picaturilor de lichid si ca poate fi scufundat in apa pana la o adancime de 1 metru, timp de 30 de minute. Din cate am inteles, acum putem face fotografii si sub apa cu ajutorul lui pentru care are un buton dedicat pentru declansare.

Alte specificatii: Android 4.1, ecran de 4 inchi cu rezolutie WVGA (800×480 pixeli), procesor dual-core la 1GHz, 1GB RAM, camera de 5MPix, stocare interna de 4GB, slot microSD, GPS cu harta Google preincarcata si un acumulator de 1700mAh. Specificatii chiar misto, ca sa nu mai spun ca arata foarte bine. Are o grosime de numai 12mm si o greutate de 149 grame.

Cu siguranta ca va fi aratat la MWC 2013 in Barcelona. Se pare ca va avea un pret de aproximativ 300 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *