GH650 – camera bridge ieftina de la BenQ

BenQ lanseaza in Romania noua camera foto de tip bridge GH650 care se remarca in primul rand prin pretul de comercializare de numai 650 Lei.

Alte specificatii mai constau intr-un senzot CCD de 16 Megapixeli, lentile cu zoom optic 26x, diafragma f/3.1-5.9 si capacitate de focalizare de la numai 1cm distanta, ecran LCD de 3 inchi, sensibilitate ISO 100-6400 si filmare la rezolutii 720p/30fps.

Dispune si de filtre creative de genul Oglinda (prin care utilizatorul fotografiaza jumatate de imagine, verticala sau orizontala, iar functia oglindeste cadrul acoperind si cealaltă jumatate), MagiQ (creaza o imagine intensa prin marirea contrastului ai saturatiei culorilor) sau fotografierea panoramica la 120, 180 sau 360 de grade.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *