Microsoft lanseaza suita Office 2013

Office-ul celor de la Microsoft este pana la urma cea mai populara suita de acest gen, utilizata pe majoritatea computerelor din intreaga lume, in versiune oficiala sau piratata.

Maine, 29 ianuarie, va fi lansata noua suita Office 2013. In Romania era programata o prezentare oficiala pe data de 30 ianuarie dar a fost amanata cu inca o zi pentru ca mai sunt in desfasurare inca doua evenimente oficiale in acelasi timp.

Pe langa noi facilitati aduse cunoscutelor programe gen Word, Excel, Powerpoint sau Outlook, Office 2013 vine si cu o noua metoda de licentiere.

Utilizatorii vor avea la dispozitie atat clasicele licente stand-alone, pe care le pot utiliza doar pe un un singur calculator, cat si variante de abonament Office 365 care pot fi rulate pe 5 computere. De asemenea, cei care vor alege varianta cu abonament vor avea la dispozitie cele mai noi versiuni ale programelor.

Preturile abonamentelor in SUA vor fi de 99.99$/an pentru versiunea Office 365 Home Premium si de 149.99$/an pentru cea Small Business Premium.

Cumva pare interesanta aceasta versiune bazata pe abonament. Revin cu detalii dupa ce aflu preturile de comercializare in Romania.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *