Orange ofera si servicii de asigurare pentru smartphone-uri, tablete si modemuri (dar nu si in cazul furturilor sau pierderii)

Au inceput sa fie tot mai frecvente ofertele de asigurari pentru electronicele sau gadgeturile portabile.

Incepand de astazi clientii Orange au la dispozitie un serviciu de asigurari pentru telefon, modem si tableta. Astfel, gadgeturile enumerate mai inainte si achizitionate din magazinele Orange pot fi asigurate in momentul cumpararii sau in maxim 30 de zile. Pentru a incheia asigurarea clientul trebuie sa aiba actul de identitate, dispozitivul pe care vrea sa-l asigure si factura acestuia (in cazul ca se hotaraste sa-l asigure ulterior, pana in 30 de zile).

Costul asigurarii va fi calculat in functie de valoarea dispozitivului si se va regasi lunar in valoarea facturii. Prima de asigurare lunara poate fi de 2 Euro (pret smartphone de pana in 150 Euro), 3 Euro (pret smartphone intre 151 si 300 Euro) sau 5 euro (pret smartphone intre 301 si 1000 Euro). La tablete prima de asigurare lunara este de 5 Euro.

Important! Daca dispozitivul este deteriorat accidental, pentru a-l putea repara trebuie platita o fransiza. La smartphone-uri, aceasta poate avea valori de 10,30 sau 50 de Euro iar la tablete de 55 Euro. De asemenea, nu se mentioneaza nimic de vreo asigurare in caz de pierdere sau furt.

Mai multe detalii pe www.orange.ro/orangecare.

Sincer sa fiu, nu mi se pare deloc interesanta aceasta oferta. Inteleg in primul rand ca, daca suntem atenti si nu deterioram gadgetul, platim reparatii care oricum erau acoperite de garantie. Daca era asigurat si riscul de pierdere sau furt parca ar fi meritat.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *