Serviciul Readers Hub de la Samsung este disponibil acum si in Europa

Samsung anunta ca si-a extins serviciul e-book Readers Hub 2.0 si in Europa, punand la dispozitia utilizatorilor de smartphone-uri si tablete Samsung cateva mii de carti in format electronic din intreaga lume.

Utilizatorii au la dispozitie carti atat contra cost cat si gratis. Am cautat pe acolo dar nu am gasit momentan titluri in limba romana, pesemne ca vor aparea in viitorul apropiat pentru ca Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor unde acestea pot urmari, incarca si gestiona ofertele proprii.

De asemenea, putem achizitiona si reviste precum si ziare, prin intermediul Zinio si PressReader. La sectiunea ziare am gasit si titluri romanesti (ZF,Prosport si Business Magazin printre altele)

Readers Hub 2.0 este compatibil cu urmatoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 si ePub 3.  Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II. Utilizatorii GALAXY S III, GALAXY Note 10.1 și GALAXY CAMERA pot descarca aplicatia din Samsung Apps.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Serviciul Readers Hub de la Samsung este disponibil acum si in Europa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *