Monitor multimedia AOC cu andocare pentru iPhone/iPod

Va povesteam de curand de monitorul IPS AOC cu tehnologie MHL, prin intermediul careia putem proiecta tot ecranul smartphone-ului sau tabletei cu Android pe cel al monitorului.

Iata ca AOC ne prezinta astazi un monitor dedicat in special fanilor Apple. Este vorba de monitorul LED cu o diagonala de 23 inchi E2343Ficare are andocare pentru iPhone 4/4s si iPod, foarte buna atat pentru redarea continutului multimedia stocat pe acestea dar si la incarcarea lor. De asemenea, in talpa monitorului sunt integrate difuzoare stereo SRS cu o putere de 2x5W.

Monitorul AOC dispune de tehnologie Screen+ care impartirea ecranului in patru spatii de lucru independente. Practic, in timp ce vizualizam un film rulat de pe iPhone, putem edita un document, naviga pe Internet sau face conversatii online. Parca ar fi fost perfect un ecran de 27 inchi cu Screen+, nu?

Specificatii: rezolutie full HD, luminozitate 250cd/mp, contrast nativ 1.000:1 si dinamic 20.000.000:1, timp de raspuns de 2ms.

Monitorul AOC E2343Fi este disponibil in Romania la un preț recomandat de 849 lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *