Nikon Coolpix S9500 – compacta performanta

Cred ca Nikon vor prezenta astazi si in Romania cele 10 noi camere compacte de care tocmai am citit pe internet. O sa revin cu detalii un pic mai tarziu. Intre timp, o sa va povestesc un pic despre cea care mi-a atras atentia, despre modelul Coolpix S9500 este vorba.

Aceasta impresioneaza in primul rand prin zoom-ul optic de 22x, tinand cont la cat de compacta este nu este de ici de colo. Alte specificatii mai constau intr-un senzor CMOS de 18Mpix cu iluminare din spate, lentile cu diafragma f/3.4 – 6.3 si tehnologie VR (reducerea vibratiilor), ecran OLED de 3 inchi, GPS, viteza de fotografiere in rafala de 7.5cps, inregistrare video la rezolutii full HD.

De asemenea, are incorporat modul Wi-Fi care permite transferul fotografiilor pe dispozitivele mobile pentru ca ulterior sa le putem urca pe site-urile de socializare. Dintre functiile inteligente am remarcat-o atat pe cea HDR cat si sistemul portret inteligent care are trei componente: “Cronometru Zambet” realizeaza fotografia atunci cand subiectul zambeste, “Ochi deschisi” vă semnaleaza cand cineva are ochii inchisi iar optiunea “Retusare glamour” ajuta la obtinerea unor portrete mai reusite.

Revin cu detalii legate de pret si disponibilitate.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *