Orange ofera internet 4G pe iPad generatia a 4-a si pe iPad mini

Incepand de astazi clientii ai Orange (bucuresteni in majoritatea lor) pot folosi serviciul de internet mobil 4G si pe tabletele iPad cu ecran Retina (generatia a 4-a) sau pe iPad mini. Nu trebuie facut decat un update la versiunea de soft iOS 6.1 direct de pe tableta sau prin iTunes si, normal, un abonament din oferta 4G.

Dupa cum am mai spus si cu alta ocazie, reteaua Orange 4G acopera momentan doar zona centrala si de nord a Bucurestiului, zona metropolitana din nordul capitalei si statiunile de vacanta de pe Valea Prahovei, zona Bran-Moieciu si Poiana Brasov.

Abonamentele 4G pot fi achizitionate in Orange shop Piata Victoriei, Baneasa Shopping City, Piata Universitatii – Bloc Dunarea, Calea Mosilor, Pipera – Iride din Bucuresti precum si in Orange shop din Brasov, str. Muresenilor.

Un serviciu potrivit mai degraba bucurestenilor, brasovenilor si celor aflati in statiunile de pe Valea Prahovei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Orange ofera internet 4G pe iPad generatia a 4-a si pe iPad mini

 • January 30, 2013 at 7:10 pm
  Permalink

  mdea… cred ca se gasesc cam o suta de clienti… asta daca sunt optimist…

  Reply
  • January 31, 2013 at 6:48 pm
   Permalink

   habar nu am… da’ s-ar putea sa nu fii departe de adevar… 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *