Pentax WG-10 – Adventure Proof Camera

Pentax WG-10, o micuta camera tough care imi place foarte tare. In primul rand pentru felul in care se prezinta, are stil, arata din prima ca poate fi utilizata in medii dificile, acolo unde nu este recomandat sa porti o camera obisnuita. Face parte dintr-o categorie de camere cu o priza din ce in ce mai buna la public, nu putini fiind aceia pe care ii cunosc si care si-au cumparat asa ceva.

Aceasta rezista in apa pana la o adancime de 10 metri, la forta unei presiuni de pana la 100Kg, la praf, la caderile accidentale de la o inaltime de 1.5 metri sau la geruri de pana la -10 grade Celsius. Ce sa mai, o camera potrivita pentru orice iesire in natura, vara sau iarna, la munte sau la mare.

Amintim si de specificatiile strict legate de fotografie:  senzor CCD de 14 Megapixeli, lentile cu diafragma f/4.2-6.6, zoom optic 5x, capacitate de fotografiere de la 1cm distanta, sistem de autofocus in 9 puncte, ecran LCD de 2.7 inchi si inregistrare video HD. Foarte important – in jurul lentilelor are un sistem de iluminare cu LED-uri, perfect pentru a face macro-uri fara pic de umbra.

Va fi disponibila din luna martie la un pret de aproximativ 170 Euro. Nici nu este foarte scumpa zic eu.

Detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *