WG-3 GPS – inca una tough de la Pentax :D

Inca una, inca una si ma duc! :O)) Trebuia sa o arat si pe sora ei, numita WG-3, cu un design usor diferit dar mai muschiuloasa si mai blindata, mai aventuroasa as putea spune. Aceasta rezista in apa la adancimi de pana la 13 metri, la o forta de apasare de 100Kg, la praf, la o cadere accidentala de la maxim 2 metri si la geruri de pana la -10 grade Celsius. La fel, buna in orice conditii, face cu succes fata atat pe plaja la mare sau la o partida de coborare libera pe cine stie ce partii mai periculoase.

Detalii tehnice: senzor CMOS de 16 Megapixeli, lentile luminoase cu diafragma F/2-4.9, zoom optic 4x si capacitate de focalizare de la 1cm, GPS, ecran LCD de 3 inchi si filmare full HD. Normal, nu-i lipseste sistemul cu 6 LED-uri tocmai bun la fotografierea macro.

Tot prin martie, insa acest model costa aproximativ 320 Euro.

Detalii.

PS. Daca as sti cine este reprezentantul oficial in Romania, poate v-as putea spune si cand vor disponibile la noi.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “WG-3 GPS – inca una tough de la Pentax :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *