Acer Aspire S7 – o frumusete de ultrabook cu ecran tactil si Windows 8

Astazi, la prezentarea Microsoft, am vazut un ultrabook tare frumos si dragut, care m-a fermecat de la primul contact vizual. Este vorba de modelul Acer S7 despre care am impresia ca inca nu se comercializeaza la noi.

Ce sa mai, o bijuterie de ultrabook, cum de mult nu am mai vazut. Extrem de subtire, numai 11.9mm grosime, un design chic, cu linii simple, care inspira eleganta si rafinament. Capacul este acoperit intr-o sticla Gorilla 2 de culoare alba care ii da o usoara nuanta glamour care va atrage cu siguranta atentia doamnelor si domnisoarelor. Sigur, datorita culorii imaculate care il imbraca, va fi ravnit mai mult de reprezentantele sexului frumos.

Din cate am inteles, exista doua modele, unul cu ecran de 11.6 inchi si altul cu ecran de 13.3 inchi. Capacul celui mai mic este acoperit cu aluminiu iar al celuilalt, pe care l-am vazut si eu, cu sticla Gorilla. Bineinteles, ambele ecrane sunt tactile, ca doar ultrabook-ul vine cu Windows 8.

Modelul expus acolo avea urmatoarea configuratie: Windows 8, procesor Intel Core i5 (i5 – 3317U, 1.70 GHz, 3 MB), ecran de 13.3 inchi Full HD , placa grafica Intel HD 4000, 4 GB  memorie RAM, stocare pe un SSD de 128GB.

Ca sa nu mai spun ca era si destul de usor, avand o greutate de numai 1.3Kg. Si, la cat de subtire este, nu m-as fi asteptat la prea multe solutii de conectare. Totusi, nu-i lipsesc doua porturi USB 3.0, unul HDMI sau un cititor de carduri.

Habar nu am cat costa dar cred ca va depasi un 1200 Euro. Asa ca pentru multi sau multe va ramane doar un vis frumos.

Da, din punct de vedere al designului m-a impresionat, mai ramane sa vedem cum se comporta in teren.

Cateva fotografii de la fata locului, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Acer Aspire S7 – o frumusete de ultrabook cu ecran tactil si Windows 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *