Asus MeMO Pad 10 – o vedem la Barcelona?

Nu stiu de ce dar am impresia ca tableta MeMO Pad de 10 inchi a celor de la Asus va fi aratata la MWC-ul 2013 din Barcelona. Cu siguranta vor avea acolo un mic spatiu de business in care vor prezenta cele mai noi gadget-uri telecom  ale lor. Cel putin, asa era anul trecut. Sigur, la fel de bine s-ar putea sa ma insel.

Totusi, cateva imagini cu noua tableta au scapat pe internet. Specificatiile ar putea fi urmatoarele: Android 4.1, ecran IPS de 10.1 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, stocare interna de 16GB expandabila prin carduri microSDHC de pana in 32GB si un procesor Nvidia Tegra 3.

Preturile, in functie de configuratie, s-ar putea sa fie intre 329 si 389 Euro. Normal, revin cu detalii, cand le voi avea.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *