Blackberry 10 prezentat in premiera la gandul.info

Noul Blackberry 10 va fi prezent in Romania la inceputul lui aprilie si va fi mai ieftin decat iPhone-ul 5. Mai multe detalii puteti afla din videoclipul postat pe pagina gandul.info.

Specificatiile modelului Z10 sunt urmatoarele: ecran de 4.2 inchi cu o rezolutie de 768 x 1280 pixeli, procesor dual-core Qualcomm MSM8960 Snapdragon la 1.5GHz, GPU Adreno 225, 2 GB RAM, 16GB stocare interna expandabila prin carduri microSD cu capacitate de pana la 64GB, camera de 8 Megapixeli.

Suna bine configuratia, gadgetul arata foarte bine, ramane numai sa vedem cum se va comporta noul sistem de operare BlackBerry 10.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Blackberry 10 prezentat in premiera la gandul.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *