Logitech h340 – O micuta pereche de casti care reda un sound de calitate

Am momente in care am chef sa ascult muzica, chiar si in timp ce lucrez sau scriu diverse balarii pe blog. Nu aleg momentele, pur si simplu se intampla. De fiecare data, pentru a nu-i deranja pe cei din jur, utilizez o pereche de casti.

In recenta perioada ce tocmai a trecut am folosit o micuta pereche de casti h340 de la Logitech, practic cel mai ieftin model al lor. Bineinteles, au si microfon incorporat, astfel ca sunt foarte bune si pentru conversatii online.

Poanta e ca, desi sunt cele mai ieftine casti de la Logitech, am fost chiar impresionat de calitatea sound-ului redat. Clar, echilibrat, in care sunt reprezentate atat sunetele inalte cat si cele joase (adica bass-ul), totul fara distorsiuni. In plus, redau muzica si destul de tare, mie chiar imi place sa ascult la un nivel mai ridicat.

Ce sa mai, niste casti foarte bune pentru pretul la care vin. Poti asculta foarte bine pe ele atat muzica acustica, dance, electronica cat si rock. Se aud foarte bine. Cu siguranta, calitatea nu poate fi comparata cu cea a castilor profesionale sau a celor mai scumpe, cu manson care iti acopera in intregime urechea. Spun doar atat: la pretul lor eu ma declar satisfacut.

Conectarea se face prin portul USB, sunt de tip plug and play, instalarea se face automat in maxim 1 minut. De asemenea, firul lor este destul de lung pentru a ajunge fara probleme la portul USB frontal al unui computer desktop asezat sub birou.

De asemenea, se aseaza foarte bine pe cap, sunt confortabile, suportul de prindere este destul de elastic pentru a nu exercita presiune asupra capului.

Am incercat si microfonul intr-o convorbire pe net. L-am rugat pe cel cu care vorbeam sa-mi spuna cum ma aude, mi-a zis ca ma receptioneaza foarte bine, chiar si in momentele in care vorbeam deliberat mai incet.

Pretul lor este pe undeva pe la 130 de lei.

O mica galerie, mai jos.

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *