Lansare Asus Padfone 2 In Romania (cateva imagini)

Cei de la Asus au prezentat oficial in Romania noul Padfone 2, as zice unul dintre cele mai interesante gadgeturi ale momentului. Romania este una dintre cele 20 tari in care a fost lansat. Acesta costa 3400 lei pentru versiunea de 32GB si 3800 de lei versiunea de 64GB. Preturile sunt pentru intreg sistemul format din smartphone si tableta. Din cate am aflat, smartphone-ul se va comercializa separat spre sfarsitul anului.

Din pacate, momentan nu este prezent in ofertele furnizorilor de telefonie mobila pentru a-l achizitiona la un pret mai mic. Dar este compatibil cu retelele 4G ale Vodafone si Orange.

Cateva imagini de la evenimentul de lansare, pe urmatoarea pagina. Imagini cu Padfone-ul 2 v-am aratat aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Lansare Asus Padfone 2 In Romania (cateva imagini)

  • February 8, 2013 at 1:35 pm
    Permalink

    uuu… mama, ce de gadgeturi :)))

    Reply
    • February 8, 2013 at 3:01 pm
      Permalink

      care dintre cele 3 “gadgeturi” iti face cu ochiul? 😀

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *