Street Heroes…

Am trecut pentru cateva zeci de minute si pe la evenimentul Street Heroes desfasurat in Turbohalle, “cel mai cool festival de sporturi extreme si cultura urbana” dupa cum l-au caracterizat organizatorii. Practic, acolo au loc intreceri de skate-uri, role, BMX si break-dance, plus o multime de concerte hip-hop.

Am nimerit chiar in timpul finalei de break-dance pe care am filmat-o si acum o urc pe youtube. Cum as caracteriza ce am vazut acolo doar in cateva cuvinte: adrenalina, extrem, pasiune, curaj, tinerete, distractie, nerv, agitatie  si mult fum, prea mult fum (sunt prea batran, e clar).

Alte cateva imagini de acolo, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *