Noi smartphone-uri de buget de la LG

LG au aratat smartphone-urile  de buget L seria a 2-a, formata din 3 modele: Optimus L3 II, Optimus L5 II si Optimus L7 II.

Cel mai potent dintre ele, L7 II, este un smartphone dual-sim cu un ecran IPS de 4.3 inchi si rezolutie WVGA, camera de 8 megapixeli cu flash LED, procesor dual-core la 1GHz, 768MB memorie RAM, stocare interna de 4GB expandabila prin carduri microSD, Android 4.1, acumulator de 2460mAh.

L5 II si L3 II nu dau pe afara la capitolul specificatii. L5 II are un ecran de 4 inchi WVGA si un acumulator de  1700mAh iar L3 II unul IPS de 3.2 inchi QVGA si un acumulator de 1540mAh.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *