Acer Iconia W700P – tableta cu Windows 8

Iata ce gadget am mai gasit in peregrinarile mele tech de pe internet – Acer Iconia W700P, o tableta cu ecran IPS full HD de 11.6 inchi si Windows 8. Nu cred ca trebuie sa va mai tin prelegeri de genul ca Windows-ul este un sistem de operare mult mai util in activitatile profesionale decat Android-ul sau iOS-ul…

Este echipata cu un procesor Intel Core i5-3317U la 1.7Ghz, 4GB memorie RAM, stocare pe SSD de 128GB, USB 3.0, port HDMI si nu-i lipseste un stylus pentru un control mai precis in aplicatii. Da, este mai puternica decat tabletele cu Atom, ceea ce o face chiar interesanta, practic avem la dispozitie puterea de procesare a unui ultrabook.

Poate fi asortata ori cu o husa cu tastatura bluetooth ori cu o solutie de andocare, dupa cum se vede din imaginile de mai jos. Din pacate, tastatura nu are si un acumulator suplimentar.

Preturi? Cele din State aici. Pe amazon.de are un pret de aproximativ 1160 Euro. Deci, nu este deloc ieftinioara.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Acer Iconia W700P – tableta cu Windows 8

  • February 17, 2013 at 9:06 pm
    Permalink

    ziceai tu mai demult ca ultrabook-urile sunt cam scumpe… si aveai mare dreptate…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *