HTC One – Foto si specificatii

Deci, in sfarsit, noul HTC a fost prezentat lumii in cadrul a doua evenimente desfasurate la New York si Londra.

La o prima vedere, pot spune ca nu arata deloc rau din punct de vedere al designului.

Specificatiile super-smartphone-ului: ecran de 4.7 inchi Full HD 1080p (468 PPI), procesor quad-core Snapdragon 600 Qualcomm la 1.7GHz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 32 sau 64GB expandabila prin carduri microSD, NFC, Bluetooth 4.0, suport MHL, Wi-Fi AC, acumulator de 2300 mAh.

Are o grosime de 9.3 mm si cantareste 143 grame.

De asemenea, promite un comportament foto-video superior datorita noii camere Ultrapixel.  Aceasta are un senzor BSI de 1/3 inchi, lentile cu diafragma f/2.0 si focala de 28mm, stabilizator optic de imagine!!!, blit inteligent cu cinci niveluri automate, inregistrare video full HD cu efect HDR, fotografiere in rafala si inregistrare slow-motion cu viteze variabile de redare.

Alte cateva fotografii, mai jos.

Alte opinii despre HTC One:

– De la fata locului (din Londra adica) Radu ne spune impresiile lui despre HTC One.

– O analiza la sange a noii camere foto UltraPixel pe clubulfoto.com.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *