Samsung Galaxy Camera – acum doar varianta Wi-Fi

Mai sunt cateva zile pana la deschiderea expozitiei MWC 2013 din Barcelona, cand smartphone-urile si tabletele vor fi in atentia tuturor. Pana atunci, in ciuda lansarii HTC de ieri, am impresia ca saptamana aceasta apartine camerelor foto.

De exemplu, Samsung lanseaza o noua camera cu Android GALAXY (Wi-Fi); practic este la fel ca modelul anterior numai ca ii lipseste conectivitatea 3G, ceea ce inseamna ca va avea un pret un pic mai bun.

Este un gadget adevarat, dedicat in principal celor care vor sa posteze pe site-urile de socializare fotografii sau videoclipuri mai de calitate decat cele obtinute cu un smartphone. Plus ca se vor bucura de toate facilitatile sistemului de operare Android 4.1 si de aplicatiile din PlayStore.

Pe partea foto-video, aceasta dispune de un senzor BSI CMOS de 16Mpix, de lentile cu un zoom optic 21x si diafragma f/2.8-5.9, stabilizator OIS, interval ISO 100-3200, capacitate de filmare  Full HD 1920×1080/30fps sau slow motion 768×512/120fps si 19 moduri Smart de fotografiere (Beauty face, Best photo, Continuous shot, Best face, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party Indoor, Action freeze, Rich tone, Panorama, Waterfall, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light Trace)

Pe partea smartphone, se lauda cu un ecran de 4.8 inchi, procesor quad-core la 1.4Ghz, 8GB capacitate de stocare interna, slot microSDXC.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *