Vodafone, cea mai buna retea de date mobile in Romania (conform unui audit)

Nemtii de la P3 Communications, firma independenta de audit la nivel international, au masurat la cerere reteaua Vodafone Romania.  Concluzia lor: aceasta ofera “cel mai bun acces la paginile de internet” si “cea mai stabila conexiune de navigare pe internet” pe un smartphone, comparativ cu celelalte retele GSM/UMTS de la noi. De asemenea, potrivit rezultatelor masuratorilor, aceeasi retea ofera cea mai mare viteza de transfer de date, atat pentru smartphone-uri cat si pentru modemurile de Internet Mobil.

Campania de masurare comparativa a performantei s-a desfasurat intre 6 noiembrie si 15 decembrie 2012, in 19 orase: Bucuresti, Constanta, Galati, Braila, Iasi, Botosani, Bacau, Targu-Mures, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu, Brasov, Ploiesti si Buzau. Pentru a reflecta cu acuratete experienta utilizatorilor mobili, testele au fost realizate in miscare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *