LG prezinta seria Optimus F de smartphone-uri cu Android (la MWC 2013)

LG vor prezenta la MWC 2013 in Barcelona doua noi modele de smartphone-uri cu Android, LG Optimus F5 și LG Optimus F7, amandoua compatibile 4G si pozitionate undeva intre cele ale seriei de buget L si super-smartphone-urile G.

LG Optimus F5 are un display IPS de 4.3 inchi, un procesor Dual-Core de 1.2GHz, 1GB memorie RAM, stocare interna de 8GB, slot microSDHC, camera de 5Mpix si o baterie de 2.150mAh.

LG Optimus F7 are un display True HD IPS de 4.7 inchi, un procesor Dual-Core de 1.5 GHz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 8GB, slot microSDHC, camera de 8 Mpixo si o baterie de capacitate mai mare, de 2540 mAh.

Ambele modele vor fi disponibile cu ultima versiune a sistemului de operare Android Jelly Bean 4.1.2 si vor dispune de functia QSlide upgradata dar si de cea Live Zooming.

QSlide permite utilizatorilor sa deschida doua aplicatii in acelasi timp, ambele pe intreg ecranul. Utilizatorii vor avea posibilitatea modificarii dimensiunii, pozitiei si transparentei aplicatiilor compatibile QSlide (video, web-browser, memo, calendar si calculator).

Live Zooming  permite utilizatorului sa mareasca imaginea intr-o anumita zona a ecranului chiar in timp ce se uita la un videoclip.

LG Optimus F5 va fi disponibil in Europa din al doilea trimestru, Optimus F7 dupa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *