Cu Samsung Galaxy Camera prin Barcelona

Pe langa dslr-ul meu, la Barcelona am decis sa ma folosesc si de camera foto cu Android pe care cei de la Samsung au lansat-o anul trecut. Nu o sa va dau foarte multe detalii despre ea acum, pesemne ca voi reveni ulterior cu impresiile mele, cu plusurile dar si cu minusurile ei.

Ce va pot spune momentan este ca, in conditii de iluminare buna, Galaxy Camera se comporta binisor. Rezultatele sunt decente, clare, cu o coloristica echilibrata dar cu un nivel al zgomotului usor mai ridicat. De asemenea, am remarcat ca focalizeaza destul de repede in aceste conditii. Am remarca ca se descurca foarte bine si in mod macro, la fotografierea de aproape. Ce a iesit, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *