MWC 2013 Barcelona (in cateva imagini)

Poate unii sunt mai melancolici si deplang vechiul loc in care se desfasura MWC, in Fira de Montjuic mai exact. Corect, vizitatorii nu mai au parte de privelistea de pe colina muzeului de arta, asa cum frumos spune Alex. Dar eu cred ca noua locatie, Fira de Gran Via, este cu mult mai potrivita unei desfasurari atat de ample cum este Congresul Mondial al Telecomunicatiilor Mobile, cel mai mare targ de acest gen la nivel mondial.

Spatiul este mai generos, dublu ca suprafata, dotarile si serviciile au crescut in calitate, chiar as putea face comparatie cu IFA Berlin, atat din punct de vedere al logisticii cat si al organizarii. Spatiile de recreere si coridoarele nu mai sunt atat de inghesuite, acum exista o multime de locuri in care poti lua masa sau discuta cu partenerii de afaceri, Wi-Fi-ul este mult mai bine pus la punct. Iar la expozitie se ajunge destul de repede cu metroul.

Totusi, pentru aducere aminte, organizatorii au construit la intrarea principala doua turnuri replica asemanatoare celor din Fira de Montjiuc.

Cateva imagini de astazi, din peregrinarile mele prin intreaga expozitie, pe urmatoarea pagina.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *