Cu mainile pe – Samsung Xcover 2 (la MWC 2013 Barcelona)

Unul dintre smartphone-urile pe care vroiam sa-l vad neaparat la Barcelona a fost modelul cu muschi Xcover 2 de la Samsung. Si, pot spune ca nu mi-a dezamagit asteptarile. Este un gadget foarte bine construit, cu materiale de calitate si finisaje pe masura.

Xcover 2 este certificat IP67, ceea ce inseama ca este protejat impotriva prafului, a picaturilor de lichid si ca poate fi scufundat in apa pana la o adancime de 1 metru, timp de 30 de minute. Si, in ciuda acestor proprietati fizice, nu este foarte voluminos, are numai 12mm grosime si o greutate de 149 grame.

Specificatiile sunt cele ale unui smartphone din clasa de mijloc: Android 4.1, ecran de 4 inchi cu rezolutie WVGA (800×480 pixeli), procesor dual-core la 1GHz, 1GB RAM, camera de 5MPix, stocare interna de 4GB, slot microSD, GPS cu harta Google preincarcata si un acumulator de 1700mAh. L-am testat cu quadrant-ul si a obtinut un scor de 2684 puncte.

Mi se pare o solutie tocmai buna pentru cei care vor sa se bucure de toate capacitatile unui smartphone oriunde s-ar afla, in special in mediile in care un gadget obisnuit nu ar face fata, s-ar strica imediat.

Din cate am inteles, va avea un pret de 300 Euro.

Cateva imagini mai jos.

Un videoclip, mai jos

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Cu mainile pe – Samsung Xcover 2 (la MWC 2013 Barcelona)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *