Macro-Martisor cu Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera are un mod macro al dracului de bun. Lentilele pot focaliza de foarte aproape iar in lumina buna rezultatele sunt chiar ok.

Trebuia sa testez acest mod macro cumva si ce subiect mai bun decat martisoarele puteam gasi azi? Asa ca, am dat o fuga pana in Piata Romana sa fac niste fotografii cu macro-martisoare. Din pacate, nu prea am gasit acolo martisoare realizate manual la noi in Romania. Era plin de chinezisme si de gablonturi, bineinteles toate cu snur in alb si rosu. Pacat, se duce usor si aceasta traditie.

Singurele martisoare nostime pe care le-am vazut sunt cele de mai jos. Mai caut in weekend-ul asta, daca gasesc revin si cu alte fotografii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Macro-Martisor cu Samsung Galaxy Camera

 • March 1, 2013 at 12:32 pm
  Permalink

  Mi se pare foarte stupid ca o camera de doi lei poate face poze macro pe care cu un DSLR le poti face dupa ce iei un obiectiv de minim 50 de milioane.

  Reply
  • March 1, 2013 at 12:41 pm
   Permalink

   :)) nu e chiar asa…

   Reply
  • March 1, 2013 at 3:12 pm
   Permalink

   ia-ti niste inele de macro, sunt mai ieftine…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *