Macro-Martisoare colorate la Muzeul Satului (cu Samsung Galaxy Camera)

Frumoasa vreme de afara ne-a imbiat la o scurta plimbare prin Muzeul Satului din Bucuresti. Stiam ca in aceasta perioada este organizat acolo un targ de Martisor, apropo este deschis pana pe 8 Martie, si am presupus ca voi gasi martisoare artizanale pe care sa le fotografiez cu modul macro al camerei cu Android de la Samsung.

Si nu am gresit, fata de ceea ce am vazut prin Piata Romana, acolo puteti gasi martisoare lucrate artizanal, nu importate din China. Am mai spus, modul macro al camerei Galaxy este unul destul de eficient, poate fotografia de la o distanta de 2-3cm de subiect. Rezultatele sunt clare, cu o coloristica naturala si cu un nivel redus al zgomotului. Exista doar o singura conditie – sa fie lumina din belsug. Si azi, am avut parte de o zi insorita, o adevarata zi de primavara.

Dupa ce am fotografiat toate lucrurile mici, colorate si interesante care ne-au iesit in cale, ne-am retras la Hanul din incinta Muzeului unde ne-am bucurat de o gustoasa placinta de mere.

Fotografiile, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *