Huawei Ascend W1 – vazut la MWC 2013 in Barcelona

La MWC 2013 in Barcelona am vazut si noul smartphone cu Windows Phone al chinezilor de la Huawei, unul care promite sa vina la un pret decent. In primul rand am apreciat calitatea constructiei, desi este realizat preponderent din plastic. Va fi disponibil in mai multe culori, cele remarcate de mine acolo fiind albastru, alb si rosu.

Configuratia lui este urmatoarea: ecran de 4 inchi cu rezolutie 480×800 pixeli, procesor Qualcomm dual-core la 1.2 Ghz, 512 memorie RAM, 4GB capacitate de stocare interna, Wi-Fi N, camera foto de 5 Megapixeli, acumulator de 1950 mAh. Are o grosime de 10.15mm si o greutate de 120 grame.

In cele cateva minute in care l-am butonat, mi-a lasat o impresie placuta, functiile tactile raspundeau ireprosabil, nu am sesizat lag-uri in tranzitiile interfetei.

Cateva imagini cu el, mai jos.

Avem si un videoclip de la fata locului.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *