Monitor IPS in format 21:9 de la Philips

Philips prezentau acum vreo 3 ani televizorul in format Cinema 21:9. Iata ca, acum apare sub acelasi brand un monitor ultrawide in acelasi format.

Modelul Philips 298P4QJEB a fost anuntat la targul Cebit din Hanovra ce tocmai se desfasoara zilele acestea. Cu o diagonala de 29 inchi (74cm) este foarte bun atat pentru vizualizarea filmelor cat si pentru asigurarea unei productivitati sporite, pe el avand loc mai multe ferestre una langa alta, cel putin trei daca nu ma insel.

Lucreaza pe tehnologie AH-IPS, ceea ce i-ar putea atrage pe cei care au nevoie de o reprezentare corecta a paletei coloristice. De asemenea, are functie Multi-View, ce permite vizualizarea simultana a imaginilor provenite de la mai multe dispozitive. Inca ceva – are HUB cu patru porturi USB 3.0.

Specificatii: rezolutie 2560 x 1080 pixeli, luminozitate 300 cd/mp, timp de raspuns inteligent 5ms, contrast nativ 1000:1, conectica bogata (Display Port, DVI, 2xHDMI), sistem audio incorporat 2x2W.

Da, un monitor interesant. Il asteptam si la noi.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *