S4, performante duble fata de S3

Dupa cum stiti deja, S4 si-a facut aparitia deja in rezultatele benchmark ale celor de la Antutu. Nu are rost sa mai spun configuratia acum, este cunoscuta deja.

In schimb, am remarcat faptul ca SGS4 obtine scoruri de cel putin doua ori mai mari decat actualul flagship Samsung, SGS3. Oaarecum de asteptat. L-am testat pe al meu S3, care a obtinut 11734 puncte. Ceea ce pare mai nimic pe langa scorul de referinta din Antutu pentru S4 – 24894. Wow!

Ramane o singura intrebare, la care pesemne ca vom afla raspunsul dupa ce va fi testat – la o asemenea putere de procesare, oare cum va sta la capitolul autonomie?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *