PIXMA E514 – economie la cerneala

Canon au anuntat o noua imprimanta multifunctionale PIXMA care promite un consum redus de cerneala, adica ceea ce ne cam dorim cu totii – sa printam mai mult si mai ieftin. Va fi disponibila in Romania din aceasta luna.

Modelul Pixma E514 promite o economie de pana la 70% din costul imprimarilor. Aceata ofera posibilitatea de imprimare a  pana la 800 de pagini format A4 cu un singur cartus negru si a 400 de coli A4 color, totul la o calitate deosebita datorita sistemului hibrid de cerneala marca Canon.

Are viteze de imprimare a documentelor de pana la 8.6ipm alb-negru, 5ipm color iar o fotografie 10x15cm este terminata in aproximativ 44 secunde.

Dupa cum ne-au obisnuit cei de la Canon, aceasta are incluse in pachetul standard mai multe aplicatii software. Amintesc de “My Image Garden”, care promite moduri creative de imprimare, dar si de  “Print Your Days”, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a imprima direct din Facebook.

Bineinteles, are functie de scanner si copiator. Mai multe detalii aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *