Steaua – Chelsea

A fost o seara frumoasa, o seara pe care numai Steaua ne-o putea oferi. O victorie la limita, desigur, dar un succes de rasunet tinand cont impotriva carui nume a fost obtinuta, Chelsea Londra fiind inca (pe hartie) cea mai buna echipa din Europa. Sigur, Chelsea nu mai este echipa de anul trecut, dar asta nu umbreste nimic din daruirea si forta cu care au jucat baietii nostri.

La invitatia celor de la HTC, sponsori ai Europa League, am avut ocazia sa vizionez meciul Steaua-Chelsea (1-0) din tribune, sa simt si sa ma bucur atat de atmosfera superba creata de cele doua galerii cat si de jocul bun al echipei noastre.

Am remarcat jocul intregii echipe, cu un Tatarusanu aflat intr-o zi mare. Din pacate, Tanase mi-a lasat impresia ca mai mult a incurcat decat si-a ajutat echipa in a doua repriza. De asemenea, calitatea terenului ramane inca o ecuatie care nu poate fi rezolvata pe Arena Nationala.

Inca o data, galeriile si publicul au fost al 12-lea jucator. Galeria englezilor a fost practic inexistenta, erau doar vreo cateva zeci de suporteri, se pare ca majoritatea si-au luat biletul de avion inainte de cunoaste rezultatul dintre Steaua si Ajax. 😀

Cateva imagini realizate cu smartphone-ul, pentru ca m-au speriat unii ca nu am voie cu o camera pe stadion, mai jos.

Returul va fi greu dar sunt optimist.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Steaua – Chelsea

 • March 8, 2013 at 8:38 am
  Permalink

  Nu-ti iei si tu un Tele pentru astfel de eveniment? 😛

  Reply
  • March 8, 2013 at 8:58 am
   Permalink

   trebuie sa-mi iau o compacta mai buna… sa o pot lua fara frica la evenimente de genul asta…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *