Samsung NX300 vine cu surprize in pachet (de la Adobe)

Una dintre camerele pe care de-abia astept sa o testez este modelul NX300 de la Samsung. Am vazut-o la Barcelona unde m-a impresionat din punct de vedere al design-ului dar si pentru ca ofera posibilitatea unui control manual avansat, alaturi de functiile Smart, conectate la internet.

Nu stiu de ce, dar simt eu ca Samsung au ajuns la maturitate cu acest model si ca de acum incolo pot oferi si in materie foto o calitate comparabila cu cea a producatorilor japonezi clasici. Nu stiu daca este cu adevarat asa, voi da un verdict dupa ce o voi utiliza. Sper sa nu ma insel. Un prim semnal pozitiv pentru mine a fost compacta EX2F, o camera pe care m-as putea baza fara nicio reticenta in activitatile mele zilnice.

In plus, Samsung are o frumoasa surpriza pentru cumparatori: in pachetul lui NX300 vor gasi suita Adobe Lightroom 4.4. Din punctul meu de vedere, Lightroom este cel mai misto software de editare foto, extrem de simplu de utilizat si cu ajutorul caruia reusesc de fiecare data sa imbunatatesc calitatea experimentelor mele fotografice. Daca ar fi sa cumparam o licenta, ar trebui sa platim cam 135 Euro.

Sper ca acelasi pachet sa fie disponibil si in Romania. Inca nu am aflat cand  se va gasi aceasta camera la noi. Pe amazon.de are un pret de aproximativ 800 Euro, impreuna cu obiectivul 18-55mm si pachetul software Lightroom 4.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

4 thoughts on “Samsung NX300 vine cu surprize in pachet (de la Adobe)

 • March 12, 2013 at 8:40 pm
  Permalink

  da man, da e Samsung…

  Reply
  • March 13, 2013 at 7:05 pm
   Permalink

   vedem, vedem…

   Reply
 • March 13, 2013 at 10:03 pm
  Permalink

  draguta camera, cand va fi la noi?

  Reply
  • March 13, 2013 at 10:10 pm
   Permalink

   camera cea draguta va fi prin luna aprilie disponibila in Romania… asa am inteles.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *