Joi, 14 martie, va fi o zi plina

Da, maine 14 Martie 2013 va fi o zi plina din punct de vedere al evenimentelor. Nu s-au mai intamplat cam de multisor atatea lucruri interesante intr-o singura zi.

In primul rand ca Sony prezinta primul televizor 4K in Romania. Acesta are o diagonala de 84 de inchi, o rezolutie de 3840×2160 pixeli si un pret exorbitant pentru cei mai multi dintre noi. Dar tot se vor vinde cateva exemplare si la noi. Revin cu detalii.

Al doilea eveniment va fi sustinut de catre HTC. Acestia vor prezenta super-smartphone-ul HTC One in Romania. De-abia astept sa aflu detalii despre disponibilitatea lui pe piata noastra.

Cel de-al treilea este un eveniment sportiv – Steaua vrea sa se califice mai departe in Europa League. Pentru asta, trebuie sa treaca de Chelsea. Hai baietii!!!

Si ultimul, dar nu cel din urma, este lansarea super-smartphone-ului Samsung Galaxy S4. Evenimentul se va desfasura la New York in jurul orei 1 noaptea (ora Romaniei). Nu, nu o sa fiu acolo, dar voi urmari cu interes evenimentul pe internet.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.