HTC One – Prezentare oficiala in Romania (cateva fotografii)

Super-smartphone-ul HTC One a fost aratat oficial in Romania asta seara, in cadrul unui frumos si interesant eveniment. Din pacate nu am aflat la ce pret va fi comercializat la noi, stim doar ca va fi expus in “galantarele” magazinelor in a doua parte a lunii aprilie.

Nu o sa mai revin acum asupra configuratiei, v-am povestit despre ea in direct de la Barcelona. Raman la concluzia ca are o fisa tehnica de top, care poate manevra fara niciun efort orice aplicatie mobila de Android. Normal ca nu am rezistat si l-am mai butonat un pic, chiar am avut ocazia sa folosesc un terminal care nu era ancorat cu acel fir de standul de prezentare, feeling-ul in acest caz fiind cu totul altul. In primul rand ca mi-am dat seama cu adevarat cat de usor este si ca are o forma care se aseaza foarte bine in mana. De asemenea, am remarcat inca o data calitatea materialelor utilizate dar si a finisajelor, este un gadget premium.

In cadrul evenimentului au fost amenajate diverse incaperi si zone unde cateva frumoase domnisoare ne-au prezentat principalele calitati multimedia ale smartphone-ului: comportamenul sistemului audio, al camerei foto (in special in conditii de lumina precara), aplicatia Blinkfeed dar si functia Zoe. Sper sa am ocazia sa va povestesc si eu, candva, despre toate acestea. Intre timp, am vazut ca unii au fost mai norocosi si l-au testat deja, de exemplu RaduCostin, Dan si Victor.

Intre timp, va propun sa urmariti cateva imagini de la eveniment. Pe urmatoarea pagina. Revin cat de curand si cu un videoclip.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “HTC One – Prezentare oficiala in Romania (cateva fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *